Voor foodies is onze binnenstad een paradijs. Broodjeszaken, snackbars en take-outs gaan zij aan zij met sterrententen en zaken van bekende chefs. Alles op 5 vierkante kilometer. Fine-dining en streetfood, twee ogenschijnlijk aparte werelden die in onlosmakelijk verbonden zijn. Elke topchef heeft een adresje voor die ene ‘craving’ en de inspiratie voor ‘signature dishes’ komt regelmatig voort uit guilty pleasures. In ’Snacken met Chefs’ nemen twee food lovers elkaar mee op ontdekkingsreis langs hun favoriete food-hotspots in het Centrum van Amsterdam.
Deze keer gaan chef-kok Dennis Huwae en food-influencer Roger Bloem samen op pad. Hun route brengt hen langs Ken Sushi voor een ‘theatrale’ omakase experience, de Surinaamse broodjeszaak Tjin’s, de cocktailbar Rosalia’s Menagerie, en het Chinese restaurant Taste of Culture. Ze eindigen de culinaire reis bij Dennis’ sterrenrestaurant Daalder, waar hij een van zijn signature dishes bereidt én vertelt waar hij inspiratie uithaalt.